Pivní chleba s Primátor Weizen a sýrem

K výrobě pivního chleba použito pivo Primátor Weizenbier Top Line, alc.4,8% a tyto další ingredience:

300 g mouka hladká, 200 g BIO mouka žitná celozrná, 2 malé lžičky sušené droždí, 2 malé lžičky soli, 1 malá lžička cukru, 1 velká lžice oleje, 200 ml vody, 150 ml piva, 150 g uzený tvrdý eidam

Vše vložíme do domácí pekárny, program 3 hodiny, nastrouhaný sýr vkládáme až dodatečně v pauze dle programu pro přidání dalších ingrediencí.

Zanechte odpověď

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>