Pivni chleba s Bakalářem a koprem

Pro výrobu použité řezané výčepní Bakalář, alc. 4,2%.
Ingredience:
mouka hladká pšeničná /350 g/, mouka BIO celozrná pšeničná /150 g/, sůl /2 malé lžičky/, stolní olej /1 velká lžíce/, sušené droždí /1 a 1/2 malé lžičky/, voda /100 ml/, pivo /220 ml/, kopr /1 velká lžíce/, konopné semínko /1 malá lžička/.
Vše, kromě kopru a semínka dáme do pekárny v napsaném popřadi. Kopr a semínko vložíme až v pauze po zvukovém signálu pro dodatečné přidání dalších ingrediencí.

Zanechte odpověď

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>