Pivni chleba s Coopers Sparkling Ale

Použita hotová směs celozrný chléb. Použito speciální pivo australského pivovaru Coopers Sparklig Ale. Změna v receptu, místo 350 ml vody, použito pouze 100 ml vlažné vody a 250 ml zmiňovaného piva a dodána 1 malá lžička soli. Použitý program 3 hodiny v domácí pekárně.
Charakteristika piva:
Alkohol: 5,8 %
Coopers Sparkling Ale je skvělé australské pivo s příjemně nahořklou chmelovou chutí. Thomas Cooper jej poprvé uvařil v roce 1862. Pokud se jej rozhodnete někdy ochutnat, do sklenice ho nenalévejte příliš zběsile. V tomto nepasterovaném pivu totiž kmitají živé kvasinky, a pokud vyloženě nejste jejich milovníkem/cí, nechte je radši v lahvi. Představte si „tekutý chmel“ s jemnou sladovou příchutí v té nejpřirozenější podobě. Je to tak jednoduché a přitom tak fascinující.

Zanechte odpověď

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>